Webb och marknadsföring

Denna webbplats fokuserar på allt som rör upplevelser, aktivitet, njutning och träning. För att enkelt kunna nå ut till besökare och för att minimera antalet timmar för webbdesign, är den helt byggd i WordPress. Ett gratis CMS som används av både större företag som av mindre organisationer, bloggare och privatpersoner.

WordPress ett CMS i världsklass

För många som intresserar sig för webben i stort är WordPress och webbsidor två uttryck för samma sak. WordPress får varje år fler och fler användare vilket i sin tur har stort inflytande över det redan idag stora utbudet av till exempel plugins och funktionalitet. För att bygga en hemsida finns inget behov av erfarenhet. Det räcker med WordPress.

Få bättre effekt utifrån bra plugins för WordPress

Även om man inte besitter kunskaper inom programmering är det möjligt att med hjälp av bra addons skapa väldesignade och välfungerande hemsidor. Det existerar många tilläggsprogram vilka går att ladda ner och man kan utan problem installera dessa i gränssnittet.

Bjud din webbplats på nytt utseende med ett nytt tema

Leta bland de teman som används mest när du behöver ett nytt. För det mesta har de god anpassningsfrihet och håller hög klass. Har du önskemål om att kunna utforma hemsidor men saknar tidigare kunskap i ämnet? Då är WordPress helt rätt val. Det finns en hel del webbplatser om våra huvudämnen som också använder WordPress som CMS. För den som vill lägga upp sin blogg på en egen domän, eller jobba med marknadsföring av sin företagssida, är detta ett av tusentals valbara alternativ! Att anpassa sin webbplats utan att behöva koda, är nu väldigt enkelt till skillnad för hur det såg ut för bara några år sedan.

Enkel hantering

Oavsett vad man vill fokusera på i sin marknadsföring, kan man få en hel del hjälp via de många plugins och guider man kan finna om detta förstklassiga CMS som nu anses vara ett av de största i världen. Om synvinklar.se inte har ett tema som inspirerar, kan man enkelt hitta alternativ. Fördelen med att söka teman inom ett visst branschområde, är att vissa teman är bättre utformade en andra för tjänster, portfolio, upplevelser eller resor.