Nyheter

Slippa golven för en snygg och jämn finish

Har du golv som gnäller så kan du använda en  golvslipning för att lösa problem I de flesta fall är det helt enkelt ett ljud i rummet eller på mattan. Det kan vara ett bullrigt ljud samt en tråkig en. Här är några olika sätt som du kan bli av med genom  slipning. I den här artikeln kommer du att lära dig om de fysiska problemen med slipning, hur man kan förhindra dem, och vad man ska göra när de blir för svåra att undvika.

När mattan och trägolvet gnuggar ihop de skapar ett tråkigt ljud. För att eliminera ljudet överväga att måla golvet vitt. Ljud kan dämpas om de händer i ett område med svårt att höra föremål. Till exempel kan slipning påverkas när en vas faller på golvet och bryter glaset. För att stoppa detta ljud prova att placera en fotpall eller två för att flytta objekt som är tunga. Prova att använda ett bord istället för en stol för rengöring av små föremål. Om golvet är vinyl, överväga att lägga stoppning till ytan för att minska vibrationerna.

Rengör golven

Titta över golvet. Om det verkar samma som det var när du köpte den, då golvet är faktiskt inte slitna. Slipning kommer att ske på samma plats oavsett ålder. Det kan också vara så att du köpt ett golv som är defekt, och du måste få det ersatt. Leta efter några farliga ämnen eller föremål under golvet. Detta hjälper dig att identifiera var slipning sker. Om du märker några farliga ämnen eller föremål under golvet, måste du ta bort dem. Överväg att köpa en golvrenare som kan täcka ett större område än andra typer av rengöringsmedel. För att testa detta har jag använt följande tester. Om golvet är pipigt, skulle jag köra den över golvet på mycket kort tid. Om det inte bära jämnt jag skulle använda det snabbare och gå vidare till ett annat område.

Rengör golvet mycket bra. Om du bor på en plats som blir mycket kallt, sedan överväga att installera ett värme system i ditt hem. Om golvet är kallt,  se till att den har en justerbar termostat så att du vet hur mycket värme att sätta in i rummet för att värma upp golvet. Innan du fattar några beslut om golv, läs upp alla tillgängliga alternativ. Det finns en mängd olika golvlösningar för ojämna ytor och det är en bra idé att få en känsla för hur det skulle se ut i ditt hem innan du gör ett köp.

Besök denna webbplats fonsterputzarna.se för läsning om hantverkstjänster.